FAQ

Hoe kan ik bestellen?

Je kan via de shop je sprinkles kiezen in verschillende maten. Voeg ze toe aan je winkelmandje en reken af in de laatste stap.  

Hoe verloopt het verzenden?

We streven ernaar je sprinkles zo snel mogelijk te verzenden. Hou rekening met een verwerkingsproces van je bestelling van 72 tot 96 uur. Op feestdagen en tijdens voorgemelde vakanties kan het langer duren. Wijzigingen kunnen nog tot 48 uur na je bestelling gewijzigd worden door een mail te sturen naar sprinklelyfique@gmail.com. Let op, wijzigingen zijn enkel mogelijk in sprinklemixes binnen hetzelfde assortiment. Problemen met je bestelling kunnen nog binnen de week na bestelling behandeld worden. 

We verzenden met dpd. Deze streven te leveren binnen de 24 uur in België en 48 uur in Nederland na ontvangst van het pakket.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Afhankelijk van de hoeveelheid die wordt besteld kunnen de verzendkosten wijzigen.

Bestellingen vanaf 60 euro worden gratis verzonden.

Standaard zijn de kosten voor pakketpost in België 5.60 euro

De kosten voor het verzenden van pakketpost naar Nederland (7,80 euro) Duitsland en Frankrijk (12,50 euro) en Spanje (vanaf 22 euro). 

Kan ik mijn bestelling terugzenden? 

Helaas aanvaarden we geen retours. De aankopen zijn definitief en kunnen niet worden teruggenomen dit om de voedselveiligheid en kwaliteit van de producten te blijven garanderen. 

Kan ik grote hoeveelheden bestellen?

Grote bestellingen zijn mogelijk. Gelieve contact op te nemen via sprinklelyfique@gmail.com

Kunnen er speciale mixes gemaakt worden?

Op aanvraag kunnen we mixes samenstellen met je gewenste sprinkles. We bekijken hiervoor de mogelijkheden en bespreken wat wel of niet kan. Contacteer ons hiervoor, maar hou rekening met langere leveringstermijn.

Zullen er nieuwe sprinkle mixes komen?

We zullen regelmatig het assortiment aanvullen met nieuwe mixes. Hou onze webpagina en ons sociale media in de gaten!

false