Bestelling en Levering

Bestelling en levering

Om ervoor te zorgen dat de sprinkle magie start van bij de ontvangst van je pakket, nemen we de tijd en dragen we extra zorg bij de verpakking van de sprinkles. De verwerking van de bestelling en het inpakken van het pakket kan 2 tot 3 dagen duren. Tijdens drukke periodes (feestdagen, kortingen) kan de verwerking 4 tot 6 dagen duren. We doen steeds ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. 

De levertermijn in België en Nederland is geschat op 2 tot 3 werkdagen. Verzendingen naar andere landen in de EU kunnen langer duren. Gelieve daar rekening te houden met een gemiddelde levertijd van 7 dagen. 

Door Covid-19 is het mogelijk dat de levertermijn langer duurt dan gewoonlijk. Is uw pakketje er niet een week na geschatte levertijd? Neem dan pas contact met ons op. Wij zullen een update opvragen bij de leverende partij, hetzij PostNL, bpost, PostNL België, DPD of DHL. Pas wanneer dit onderzoek beëindigd is, kunnen wij u het antwoord geven. In vele gevallen is het pakketje nog onderweg.

GRATIS verzending

Bij een bestelling van meer dan 70 euro is de verzending gratis. 

 

false