Over ons

Het begon allemaal toen ik van mijn man een Kitchenaid cadeau kreeg. Ik wou deze al jaren (vooral omdat het mooi staat in de keuken), maar het bakken had ik nog niet in de vingers. Ik moest en zal bewijzen dat ik mijn keukentoestel ten volle benutte. Zo begon ik me te verdiepen in leuke ontbijtjes. Ontbijten is een feest bij ons thuis. Pannenkoeken, wafels, american pancakes, ricotta pancakes, etc.

Op instagram volgde ik allerlei leuke ontbijt en bakpagina’s. De prachtige creaties die mijn insta wall passeerden wou ik ook graag uitproberen. Zo ging ik aan de slag. Nog een leuke verjaardagstaart voor mijn dochter maken. Cupcakes bakken voor de playdates. Cookies met royal icing. Verschillende baksel probeerde ik uit.

Toen ik zag hoe de mooie bakcreaties versierd konden worden met lekkere, kleurrijke en glimmende sprinkles was mijn nieuwe passie ontstaan. Als ze mij en mijn dochter gelukkig maken , deel ik graag deze vreugde en plezier met iedereen!

Sprinklelyfique is geboren. De naam “sprinkle” verwijst naar de vele kleurrijke, magische sprinkles die je eindeloos kan gebruiken voor dat extra sprinkle geluk, “Ely” omdat mijn twee prachtige prinsessen, de Ely-girls mijn muze zijn en de “-fique” omdat het leven gewoon magnifique is.

Bak, sprinkle, eet, geniet en creëer mooie herinneringen. Finish it off with sprinkles!

false